ادعای عجیب «بن گویر» درباره ساکنان غزه خسارت میلیارد پوندی بازار بیمه لویدز لندن از جنگ علیه ایران اردن خواستار پایان جنگ علیه ایران شد حمایت ایران از تلاش‌های نیجر برای صیانت از حاکمیت ملی مخالفت چین با تحریم‌های مرتبط با ایران پسکوف: روسیه به حمایت از ایران ادامه خواهد داد پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد وکلای مادورو: آمریکا محاکمه مادورو را متوقف کند واکنش ترامپ به پیام قالیباف درباره افشای «کد آشوب» رد ادعای مطرح‌شده درباره روابط ایران و چین فرود اضطراری هواپیمای حامل وزیر امنیت داخلی آمریکا شکست مذاکرات امنیتی اسرائیل با دولت سوریه دبیرکل نجبا: بعد از ۳۰ سپتامبر جنازه اشغالگران را به آمریکا پس می‌فرستیم گزارش آژانس انرژی اتمی درباره راستی‌آزمایی در تأسیسات ایران بیانیه وزارت امور خارجه درباره حمله نظامی آمریکا به ایران: نیرو‌های مسلح پایگاه‌های نظامی آمریکا را مورد ضربات دفاعی و کوبنده خود قرار دادند صدای انفجار در اردن و اصابت موشک به پایگاه آمریکا

سخنگوی کاخ سفید:واشنگتن در روابط خود با عربستان بازنگری می‌کند

سخنگوی کاخ سفید:واشنگتن در روابط خود با عربستان بازنگری می‌کند سخنگوی کاخ سفید می‌گوید که واشنگتن روابط خود را با عربستان سعودی مورد بازنگری قرار خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 16
کد خبر: ۷۷۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، جن ساکی سخنگوی کاخ سفید در ارتباط با حمله موشکی شب گذشته به فرودگاه اربیل در اقلیم کردستان گفت: در حال بررسی حمله به فرودگاه اربیل هستیم؛ دیپلماسی همچنان اولویت ماست.

جن ساکی با اشاره به اینکه هنوز هویت عاملان این حمله مشخص نشده است افزود: کاخ سفید از این حمله که به دنبال آن یک پیمانکار آمریکایی کشته و چند نفر دیگر زخمی شدند عصبانی است.

سخنگوی کاخ سفید در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اولین تماس تلفنی جو بایدن با سران منطقه، تماس با نتانیاهو خواهد بود. اسرائیل متحد مهمی برای ماست.

او در ارتباط با روابط و اشنگتن و ریاض نیز تصریح کرد: توضیح دادیم که در روابط خود با عربستان بازنگری خواهیم کرد. اما با وجود برخی اختلافات، به حمایت از آن در برابر تهدیدات ادامه می دهیم. بایدن در فرصتی مناسب با محمد بن سلمان ولی عهد سعودی صحبت خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار